Pregledne
položnice

Kot določa Stanovanjski zakon (SZ-1) položnice za obratovalne stroške in rezervni sklad ločujemo že ves čas svojega poslovanja. Gre za dve popolnoma ločeni zadevi tako v pravnem kot računovodskem opravilu.

Zakaj smo v letu 2016 razvili pregledne in uporabnikom jasne račune?

Sledimo potrebam etažnih lastnikov, kar je edino vodilo razvoja novosti v družbi UPRA-STAN. Ugotovili smo, da stanovalci in uporabniki v poslovnih stavbah velikokrat težko razberejo, katere skupne stroške v stavbi sploh plačujejo. Večkrat so želeli dodatna pojasnila o delitvi, vrsti in izvoru posameznih vrednosti. Z novimi položnicami smo uspeli pogosta vprašanja znižati za več kot 90 odstotkov, kar je potrditev, da smo uspeli ustreči zahtevam uporabnikov.

24 ur
intervencija

Zagotavljamo stalno dosegljivost in intervencijsko službo vse dni v letu.

Intervencijska služba 24 ur rešuje škodne primere na skupnih delih in napravah stavb, ki jih upravljamo.

iUpravnik

iUpravnik je namenjen pregledu informacij o upravljanju stavbe prek nadgrajene elektronske aplikacije, kjerkoli in kadarkoli. Tukaj lahko spremljate obvestila na oglasni deski, obratovalne stroške in sprejete sklepe na letnih zborih etažnih lastnikov.

Stopite v stik!

    Označite področje sporočila
    Tehnične težave v stavbiSporočilo skrbniku stavbeSporočilo splošnim službam Upra-StanŽelimo zamenjati upravnika z družbo Upra-Stan

    [recaptcha]